Навчання з протимінної та протипожежної безпеки

12 жовтня 2023 року в КЗ "Олександрійський медичний фаховий коледж" пройшло об'єктове тренування з питань цивільного захисту.
Методичну допомогу у проведенні тренування надав майстер виробничого навчання Олександрійських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності III категорії навчально-методичного центру ЦЗ та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Юрченко Юрій Вікторович. На навчаннях також був присутній завідувач Олександрійських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності III категорії НМЦ ЦЗ Єрмаков Віталій Васильович та Другий державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Кіровоградській області (Пожежно-рятувальна частина №12).
Мета проведення тренування: досягнення злагодженості дій керівного складу цивільного захисту, об'єктових комісій, працівників формувань, які залучаються до ліквідації надзвичайних ситуацій.
Проведене комплексне об'єктове тренування показало, що в цілому керівний склад, працівники формувань коледжу готові до дій за призначенням у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Контакти

вул. Шевченка, буд. 176,
м. Олександрія,
Кіровоградська область, 28000
Керівник: Сергієнко Наталія Олександрівна
приймальна директора:
+380 5235 7-70-10
Відповідальний секретар приймальної комісії:
Олефіренко Ірина Валеріївна
+380 50 909-96-85
+380 68 372-73-74

e-mail: alexandriyamed@ukr.net
Ми в Telegram
Ми на Facebook

Карта

Меню

Галерея в Footer